''AkU InI InSaN LeMaH, kErApKaLi MeMbUtuHkAn kErEDhAaNMu, mAnA MuNgKiN uNtUk kU BeRDiRi di AtAs MukA bUmI Ini, mElAiNkAn deNGaN RaHmAn dAn RaHiM Mu'' ~@y@

Suke! Suke! =)

Saya mahu buat satu announcement.
Kalau anda masih ingat,
saya ada post satu entri yang mengarut tentang
Anak-Anak Kami.

Dalam entri itu,
Cik Shazot ada meluahkan perasaan berkenaan anaknya,
Sugar,
yang sudah lama hilang.

Dan saya baru diberitahu tadi,
Sugar sudah ditemui.

Wah,
anak-anak kami boleh kembali bersatu
sengihnampakgigi

Untuk berita lebih lanjut dan untuk lebih mengenali Sugar,
anda boleh melawat blog Cik Shazot.


kenalkan...

Inilah Sugar
huhuhu~



11 sebok mengomen:

ticnube at: June 30, 2009 at 6:16 PM said...

alahaiii.,...alhamdullillah...cemana leh ilang tuh...?

aya harith at: June 30, 2009 at 8:02 PM said...

haha..itu bole dibace lebih lanjut kat tuan empunye blog..

huhu...

NuR at: June 30, 2009 at 8:05 PM said...

sugar?
sape tu?

emm.. geng spongebob tu ke?

aya harith at: June 30, 2009 at 8:08 PM said...

terer la kak nur ni..
a ah, adik beradik lain mak lain bapak ngan patrick jugak
huhu~

Dee at: June 30, 2009 at 10:00 PM said...

huh, smoga bahagia laa anak beranak yee...
ehe....

NuR at: July 1, 2009 at 12:30 AM said...

adik beradik lain
mak bapak lain

haa... mesti rupanya lain
kan?

hehe..
word for today is LAIN.

aya..
upload la gamba sugar..
nak nengok.

aya harith at: July 1, 2009 at 4:17 AM said...

dee,
moge doamu dimakbulkan..amin

uhu~

ok maam, roger n out!
nntikan sugar, sepupu patrick..
haha~

asliani ahmad at: July 1, 2009 at 5:30 PM said...

ala,comel nye sugar dia...

aya harith at: July 1, 2009 at 7:07 PM said...

bukan sugar saye la cik asliani. ni anak sedare sy je.

sugar ni, kwn sy, cik shazot yg punye..

huhu~

layona akiko at: July 1, 2009 at 10:57 PM said...

waa..
ramai tol y prihatin dgn Sugar ku..
sha la la...

aya harith at: July 1, 2009 at 11:01 PM said...

ha..ade pon cik shazot ni..

moga kamu bahagia anak beranak ye, sik shazot dan sugar

sugar pon jgn ilang2 lgi taw..

heehe