''AkU InI InSaN LeMaH, kErApKaLi MeMbUtuHkAn kErEDhAaNMu, mAnA MuNgKiN uNtUk kU BeRDiRi di AtAs MukA bUmI Ini, mElAiNkAn deNGaN RaHmAn dAn RaHiM Mu'' ~@y@

apa dah jadi ni??



Entah. Saya sendiri pun tak tahu nak describe macam mana. Tapi saya tahu, ada yang tak kena.


Yang selalu ada dalam otak ni

cepatlah hari Isnin
cepatlah bukak sem baru
cepatlah kelas stat
cepatlah assignment bertimbun-timbun

Supaya saya boleh buka semula telinga yang saya tutup selama ni dengan senang

*Saya tak mengarut, cuma perlu berkias-kias~



Kak Long


Kak Long dah start busy. Dengan menyandang jawatan 'guru relief yang sementara', nampaknya saya akan sendirian menghadapi baki-baki cuti yang tinggal.

Sadis~

*kak long dah tidur sekarang, penat menjerit depan budak-budak la tu~



Abang Ngah


Tempat saya bersepak terajang.

ooopps, saya x ganas yee...

Tiap malam menyendeng dengan Abang Ngah dan Kak Long [sebelum Kak Long start busy].

Atas kerusi yang muat untuk tiga orang:

Saya kat tengah peluk Patrick. Abang Ngah kat sebelah kanan berselimut ngan toto sengihnampakgigi. Kak Long kat sebelah kiri pegang cawan berisi air Nescafe susu sambil peluk bantal [korang imagine la macam mana]

Tiap malam tengok muvi

Coming Soon
Angel and Demon
The Mentalist [sekarang baru episode 10 out of 23]

*Abang Ngah perasan kot saya bosan. Sebab tu setiap hari dia tak abes-abes paksa saya tengok 'Saw dari episod 1 sampai 5' sama-sama.

Tapi saya malas...
siul



Tag


Saya tak mampu nak perah otak menjawab tag yang 'mencabar tu.

'komenne'

Nanti, bila emosi dah stabil, bila saya boleh buka telinga dengan senang hati, bila saya dah mula sibuk,

saya janji saya buat!



Cepatlah Jumaat, Sabtu dan Ahad


Hari Jumaat, rumah ni akan bertambah meriah.

Kak Teh dan Achik pulang bercuti midsem
Kak Chik pulang bercuti 'setiap 2 minggu'

Saya mungkin tak bosan lagi~

Hari Sabtu, saya nak ke UKM Bangi
sambil berjalan-jalan lepaskan tension

Hari Ahad, saya ke UKM Bangi lagi
tapi kali ni dengan family



Ampunkan Saya


minta maaf
saya tak tahu nak tulis apa

sebetulnya
saya tak tahu apa dah jadi dengan saya!

ampun
sembah

15 sebok mengomen:

nur.sa at: July 1, 2009 at 9:22 PM said...

wah.bagusnya.windu nk start sem baru?gd luck sis..

aya harith at: July 1, 2009 at 9:24 PM said...

hihi
terpkse windu

mekacih2

=)

Monkey D Luffy at: July 1, 2009 at 10:24 PM said...

beli ler kerusi yg lg besar... aku nak tumpang sekaki

hehehe

aya harith at: July 1, 2009 at 10:58 PM said...

jgn wiso..ade lgi satu kusi yg memg ntok sorg2..

tp xley berhimpit la..
haha~

Dee at: July 1, 2009 at 11:49 PM said...

huhu...
nak mintak cpat naik sem pon ade kee...
org lagi nak mintak cuti..
err...

farah najwa at: July 2, 2009 at 12:28 AM said...

aku ni berharap le isnin lmbt lg..ko teblk plak..aiseyhhh..

aya harith at: July 2, 2009 at 12:34 AM said...

dee ngan najwa..

kowang tak paham pe yg aku rase
tersekse taw bile cuti lame2 ni..

wuwuuwuwu TT

*haha, ayat x ley bla..
aku memg suke blaja
lalalala~

Bro_mie at: July 2, 2009 at 8:18 AM said...

btul3x....time sem start kita stress....tp time cuti kita boring lak.....kita sama, spesis suka kene toucher ngan study n assignment!

aya harith at: July 2, 2009 at 4:34 PM said...

ye, kite same tapi x serupa..

caya la bro!

aha~

ticnube at: July 2, 2009 at 8:49 PM said...

ape dah jadi ngan nko nih...bese happy jerk..muhsan lah tuh...chill up fren.. :)

aya harith at: July 2, 2009 at 9:34 PM said...

aku tetp jd aku..ahaha~

ni entri eksperimen. nmpknye ak da bejaye wat org lain merase bosan dengan ku..

hihihihi~

anaklaut at: July 3, 2009 at 12:58 AM said...

salam....

tq sudi singgah memberi nasihat pada anaklaut.

aya harith at: July 3, 2009 at 3:22 AM said...

same2, ank laut =)

iqbalsyarie at: July 3, 2009 at 10:26 PM said...

haha..bestnyew cuti!sy blaja lgsung takde cuti.sakit gak...huhu

aya harith at: July 4, 2009 at 2:49 AM said...

mcm mn bole x de cti tu?

takziah ye

TT