''AkU InI InSaN LeMaH, kErApKaLi MeMbUtuHkAn kErEDhAaNMu, mAnA MuNgKiN uNtUk kU BeRDiRi di AtAs MukA bUmI Ini, mElAiNkAn deNGaN RaHmAn dAn RaHiM Mu'' ~@y@

ehe~

Hurm
Sekarang saya dapat rasakan betapa susahnya nak menulis

Susah yang sangat
Sangat yang susah
Yang susah sangat
Sangat susah yang
Yang sangat susah


ok, dah mengarut
nerd

Bila saya dapat komen blogger lain tentang entri-entri saya yang terdahulu, baru saya sedar rupa-rupanya entri itu sangat susah nak faham
xpasti



Bila saya dapat shout dari Cik Shidot aka Sheday di ruang shoutbox, baru saya per
asan dah banyak hari saya tak menulis
angkatkening



Bila saya dapat tuntutan sur
uh buat tag dari Encik Dee, baru saya rasa yang saya ada hutang tag yang berlambak-lambak
nangih


Adoi~


Kenapa saya tak update??

Sebab ada personal matter
Sebab idea yang tak mari
Sebab terkena jangkitan virus M
Sebab kurang buka blog sendiri [eheee~]

Dan lain-lain yang tak berapa nak menjadi faktor penting

Oh, ini sekadar pemberitahuan
At least, ada juga entri yang saya publish untuk hari ini

siul


Kesimpulannya...
Saya ada satu perkongsian untuk dikongsi

Apa dia??

Tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~
sengihnampakgigi

19 sebok mengomen:

Monkey D Luffy at: July 15, 2009 at 11:33 PM said...

hehehe

susah jd blogger kan

aya harith at: July 15, 2009 at 11:51 PM said...

tulis x sush
cr idea yg sush
ade idea??

hu3

NuR at: July 16, 2009 at 12:14 AM said...

wah.. mcm ada berita yg menarik dan da bom je nih..
tak sabar nak tunggu..

hehe...
tulis je apa yg kata hati aya nak ckp masa tu...

mcm mana kelas?
ok?

aya harith at: July 16, 2009 at 12:18 AM said...

x de la da bom sgt kot kak..hu2

erm, kalo tulis pe yg ati nk ckp, alamtnye membebel je la kejenye..
hehe

klas, ok,
aya yg tak ok..

asek tdo jek dlm klas
TT

nasevh at: July 16, 2009 at 1:25 PM said...

hihihi..
susah yg sgt eh..
kalo susah kn copy paste
je post sape2 yg cam menarik..
so,
x la susah yg sgt lg kn.~

aya harith at: July 16, 2009 at 1:51 PM said...

oh, saye x nk bersekongkol ngan pirate

mkn tongkol jagung best la gak



*mende ak mepek ni???

Bro_mie at: July 16, 2009 at 4:14 PM said...

belasah jer aya.....kalo dah x de idea sangat....aper kata kembali kepada copy paste jer.....amacam brilliant x idea bro!

Bro_mie at: July 16, 2009 at 4:15 PM said...

eh dah ada yg mcadangkan....x tbaca lak tadi......ok la tu!

aya harith at: July 16, 2009 at 5:09 PM said...

xnak!!!!


hu3

ala, nak tulis yg ori, x nk copy2..

bro ni same la cm si nas tu

huh~

~tigris~* _* ^_^ at: July 16, 2009 at 7:10 PM said...

salam. btui 2.Idea klo xde memang tak blh nk tulis. xpelah. lama2 2 idea akan dtg ngan sendiri.Insyaallah.

aya harith at: July 16, 2009 at 7:13 PM said...

insya allah

amin2!!!

anaklaut at: July 17, 2009 at 12:38 AM said...

salam..


terima kasih sudi singgah blog anaklaut..

penyakit M?..hehehe.. ( dlm ati berkata..biasalah tu..)

aya harith at: July 17, 2009 at 1:05 AM said...

eh, taw ke virus tu?

mest anak laut pon penh kene kan??

ahakz..

Bro_mie at: July 17, 2009 at 5:45 PM said...

ntah naper aq banyak lak idea......huhuhu.....jangan jelezzzz!

aya harith at: July 17, 2009 at 8:01 PM said...

huwa..
x kire, nk jelez gak


bor, bg la tips sket

uhuk uhuk TT

Dee at: July 18, 2009 at 1:18 PM said...

mungkinkah virus itu telah menjangkit kat ko..
huhu..
virus H1N2... (adek virus H1N1)

~iceq~ at: July 18, 2009 at 1:30 PM said...

lastest entry lin copy n paste jer..wakakak..

bkn sbb xde idea..tp entry tu menarik...kui2~

aya harith at: July 18, 2009 at 7:32 PM said...

dee..
bukan lagi mungkin
tp memg da kene pon

doakan lah ak semboh
uhu~

lyne,
ehek..kantoi sudee~~~

ProfHussaini at: August 30, 2009 at 8:13 PM said...

Susah nak senang,
Tak susah tak senang..