''AkU InI InSaN LeMaH, kErApKaLi MeMbUtuHkAn kErEDhAaNMu, mAnA MuNgKiN uNtUk kU BeRDiRi di AtAs MukA bUmI Ini, mElAiNkAn deNGaN RaHmAn dAn RaHiM Mu'' ~@y@

JANGAN BACA!!

HARAP ANDA TIDAK MEMBACA ENTRI INI ATAS DASAR KESELAMATAN.
HARAP MAKLUM,
TERIMA KASIH.





Sekiranya anda masih membaca, sila hentikan pembacaan anda sekarang!

Anda yang membaca, BERHENTI!!

Kenapa anda masih mahu terus membaca?
Bukankah saya sudah beri amaran supaya anda tidak membaca demi keselamatan?

Jadi, sila berhenti membca selepas titik ini.

Oh, sangat susah menangani orang yang masih lagi mahu membaca entri ini.
Bagaimana lagi harus saya katakan pada anda supaya jangan teruskan pembacaan anda?

Kenapa anda masih mahu terus membaca?
Apakah yang anda cari dalam tulisan saya ini?

Rahsia negara?
Rahsia global?
Atau rahsia anda?

Tahukah anda, semasa anda membaca entri ini, sesuatu perkara penting sedang berlaku?

Bagi sesiapa yang menyedari perkara itu, diharap anda segera berhenti.

Nampaknya masih ada yang tidak menyedarinya.
Sebab itu anda masih membaca hingga ke akhir ayat ini.

Sesungguhnya, anda telah kehilangan masa yang berharga kerana membaca entri yang tidak bermanfaat ini.

Baiklah, kerana anda masih berdegil untuk membaca, biarlah saya beritahu anda satu rahsia tentang anda yang mungkin anda tidak tahu atau pura-pura tak tahu.






ANDA DEGIL!!!







hehehe, sekadar entri suke2
siapa2 yang tak abes baca, please let me know, k.
ada present menanti..

huhu~

9 sebok mengomen:

NuR at: June 6, 2009 at 7:49 PM said...

haha...kalo abis baca??tak dpt hadiah la ek..

~iceq~ at: June 6, 2009 at 8:00 PM said...

aya..aya!!
sy xbce pon..mne present???
^___^

aya harith at: June 6, 2009 at 8:05 PM said...

kak nur, kalo da abis bace tak dapat la adiah

dpt ni je --->

'terima kasih kerana membaca'
dari aya cute

=P

oh lyne, i smell smth fishy hear n there
kikiki

Dee at: June 7, 2009 at 11:07 PM said...

taknak bace lagi arr post ko lagi..
~majok~

aya harith at: June 7, 2009 at 11:26 PM said...

alamak, ad plak yang merajuk

cmne ni??

nak kene entri ni, ade lak x bg org bace.

sape la yg tulis tu...

kirana at: June 8, 2009 at 12:26 AM said...

Kirana tak baca, Kirana tengok je. Merapu la ko nih! Dh tulis tak nak bagi org baca! Aku punya suka la nak bacaaaaa..... (training dialog anak wayang lagiii...)!

aya harith at: June 8, 2009 at 12:29 AM said...

"ah, sape soh ko baca? pastu nak marah2 plak! ape kes??

tak paham btol aku..."


psstt, agk2 kite ley masuk anak wayang next season x?
huahuahua~

Bro_mie at: June 10, 2009 at 9:14 AM said...

biasak ar....yg larang tu yg best! cuba aya kata: "HA....BACA! BACA! JANGAN TAK BACA! BACAAAA....." ha mesti 2-3 kerat je yg baca, tu pun dlm keadaan blur....

aya harith at: June 10, 2009 at 12:37 PM said...

kekekeeke..

sbb tu sy tak wat cam tu

nnt x de plak yg nak jengok2 blog ni..

uhuhuhu~