''AkU InI InSaN LeMaH, kErApKaLi MeMbUtuHkAn kErEDhAaNMu, mAnA MuNgKiN uNtUk kU BeRDiRi di AtAs MukA bUmI Ini, mElAiNkAn deNGaN RaHmAn dAn RaHiM Mu'' ~@y@

i'm tagged -**-

sekadar memenuhi 'undangan' dari kak rahmah. huhu...check it out~

1.Adakah anda rasa anda HOT?

HOT? apakah itu? scientifically, my body temperature is normal as other. huhu...
hurm.. im not that 'hot'. but sometimes people make me betol2 'hot'. tapi, ikut pesan nabi, marah itu senjata syaitan. so, be strong! kawal kemarahan itu...

eh, rasenye cam da lari tajuk je ni -@@-


2.upload gambar kegemaran anda

cam kenal je kan gambar ni??? huhuhu~~


3. Kenapa anda suka gambar ini?

kenapa ek? banyak sebabnya:
  • first time 'tertawan' ngan gambar ni masa dapat dari sorang member. actually this pic is an animation cartoon. gelagat itik tu dah membawa lari hati ini..toink..toink..
  • sebab itik ni tutup mata. malu agaknya...
  • warna kuning yang cantik. teringat pulak dulu pernah jadi ahli rumah sukan warna kuning, Indera Kasturi hehe~
  • dan macam2 lagi, tak tertulis dengan perkataan chewwwwaaaaahh...


4. Bila kali terakhir makan pizza?

erk?? dah lama sangat kot. em...rasenye semester lepas. makan kat bilik lin. pizza free woo....huhu.

sekarang ni lebih tertumpu kepada makanan cafe. almaklumlah, menu yang bakal ditinggalkan..wawawa~


5. Lagu terakhir yang anda dengar?

setiap minit adalah lagu terakhir. hehe...
but right now, lagu yang sedang didengari dan bakal menjadi lagu terakhir semasa ayat ini ditulis adalah lagu 'Pohon Hijau' by Brothers...


6. Apa yang sedang anda buat selain dari buat tag ni?

buat apa lagi kalau bukan
  • bernafas
  • berfikir
  • membaca
  • menulis
  • mendengar
  • goyang2 kaki
  • menyanyi
=)


7. Selain nama anda sendiri, apakah lagi nama yang anda suka orang panggil anda?

suka bila dipanggil nama penuh, tandanya orang itu ingat akan kita. tapi suka juga kalau dipanggil dengan panggilan yang orang tu suka.

seronok bila dengar zu panggil, ayaharith~~~ complete sekali dengan nama abah tersayang, huhuhu ^_^


8. Tag lagi lima orang:

ini lima orang yang wajib buat tagged ini. mesti buat sebelum exam taw...hohoho
  1. semua student forensik first year yang ada blog. let me list: lin, lina, syira, shaza, din, min, faiz, hasnul.
  2. mastura uya...huhu~
  3. shakinah
  4. kak ain cumilla..hoho~
  5. sedikit ekslusif, kak ilanah ('',)


9. Siapa no 1?

seperti yang dinyatakan di atas, kesemuanya adalah student forensik first year yang dynamic dan hyperactive...


10. Siapakah orang nombor 2?

haaa...ini bekas rumate mase orientasi kat Kolej Keris Mas. dan sekarang merangkap jiran dua belah bilik.. buat mas, jangan tak buat ye...hihi~


11. Orang nombor 3 ada hubungan dengan sesiapa?

what kind of 'hubungan'? sudah pasti lah hubungan sebagai hamba dan Tuhan, hubungan dengan ibubapa, hubungan dengan kawan2, dan juga hubungan dengan alam...wallahu'alam


12. Bagaimana pulak dengan orang nombor 4?

kak ain ni, baru kenal kat ukm ni. rupanya dulu satu matrik kmns. huhu.. then jumpa masa same2 join EVH. sekarang, member seusrah. nice to know her, hope boleh taw banyak lagi...

ukhuwah itu indah kan...??~


13. Kata sesuatu berkenaan dengan orang nombor 5.

kak ila, jangan busy sangat taw. lapang2 kan masa wat mende ngarut ni..huhu~

waiting 4 nex usrah..urmmmmmm


abes da...



2 sebok mengomen:

Rahmah at: April 4, 2009 at 9:45 PM said...

kak ain? ain mane eh? owwhh...ain kawan akak tu ke?

aya harith at: April 5, 2009 at 8:31 PM said...

bukan2, kak ain first year. student e med. yg cumil2 tu.. ari tu die ada rasanya time akak ganti kak ila ari tu...

huhuhu~