''AkU InI InSaN LeMaH, kErApKaLi MeMbUtuHkAn kErEDhAaNMu, mAnA MuNgKiN uNtUk kU BeRDiRi di AtAs MukA bUmI Ini, mElAiNkAn deNGaN RaHmAn dAn RaHiM Mu'' ~@y@

saye rajin...

Baca tajuk di atas?

sekadar motivasi untuk diri dan rakan-rakan sempena musim exam yang sedang menggila ini~

ini details tentang exam kami...

  • Fisioanatomi II - 20042009, 0830 am
  • Amali Kimia II - 21042009, 0830 am
  • Kimia Analisis Asas - 21042009, 1530 pm
  • Kimia Fizik I - 26042009, 0830 am
  • Tamadun Islam dan Tamadun Asia - 28042009, 1530 pm
  • Biologi Molekul - 04052009, 1200 pm
  • Pengurusan Emosi - 07052009, 1530 pm

Doakan kami, moga-moga lulus dengan cemerlang. Dan moga-moga ilmu itu bukan lah yang terpaksa dipelajari melainkan untuk di amalkan sepanjang hidup. Juga kepada sahabat-sahabat di UKM, atau mana-mana IPT lain yang bakal maju ke medan yang sama, salam mujahadah ku ucapkan. akhir kata, majulah belia untuk agama!

chaiyyok!!




di pojok ini...

'hari ni kol berapa?'
'cam bese, kol 230 ptg, then sambung mlm. pastu ley layan movie. hiii~'

6 sebok mengomen:

cambesje at: April 16, 2009 at 9:09 PM said...

hihihihih~~ npe ko pye leh komen~~

aya harith at: April 17, 2009 at 1:39 PM said...

ak x paham nape ko gelak??

huhu..

cbe cek kan setting ko..

anis at: April 17, 2009 at 5:59 PM said...

aya...besaunye board! hehe
ni tuk sorg punyer ke ape? hehe
anis pny board kicik pun tatau nk letak pe..penuh pic aje. hehehe~

aya harith at: April 17, 2009 at 7:33 PM said...

ihihihi~..a ah,board dlm bilik. memg hak milk persendirian coz dok sorg je..

jgn jelez..hikhikhik

shizu~~~~ at: April 18, 2009 at 12:37 AM said...

ayaaaa!!!!!!

mlm nih nk tgk movie gak ke???

movie org asli lgi ke??

sok kn bgn awl nk merempit d titiwgsa..

ngeh3~~~

aya harith at: April 18, 2009 at 1:21 AM said...

mlm ni kene off muvi, nnt esok terkebil2 x taw nak jwb pe..

ngeh2...