''AkU InI InSaN LeMaH, kErApKaLi MeMbUtuHkAn kErEDhAaNMu, mAnA MuNgKiN uNtUk kU BeRDiRi di AtAs MukA bUmI Ini, mElAiNkAn deNGaN RaHmAn dAn RaHiM Mu'' ~@y@

untukmu...


Terima kasih pada Lina atas pemberian berharga ini.

Kalau ia tentang friendship, pastinya tiada kata pen
ghargaan terulung buatmu melainkan doa moga dikau sentiasa berbahagia di bawah lembayung rahmatNya. Amin

Rasanya aku mahu 'break the rules'. Boleh tak?
Aku hadiahkan award ini pada semua followers. Mungkin ada yang dah ada. Anggaplah ini tanda huluran cinta dan ukhuwah dari diri yang tak seberapa ini.

Hanya untuk mu :
  • Kirana
  • Farhah Zaidah
  • NadF
  • Siti Nur Huda Husna Zulkarnain
  • Tukang Tulis
  • Ace Azam
  • NuR
  • Cahaya Keindahan
  • Ameen
  • Joegrimjow
  • Ain
  • Alwani Iberahim
  • Cambesje
  • Layona Akiko
  • Farah Najwa
  • Aimie
  • Anis
  • Iceq
  • Kucing Kegirangan
  • GugukBesar1407
  • Syeikh Mohd Azizi
  • Dee
  • Bro Mie
  • DeqDa
  • Asyraff1995
Aku tidak sertakan 'rule' sepatutnya. Kalian boleh lihat di blog Lina untuk maklumatnya. Kemudian, terpulang kepada kalian untuk teruskan atau tidak. Untuk melihat award ini tertampal di blog kalian sudah cukup memberikan kepuasan pada diri, tanda huluran sudah diterima.

Akhir kata, terima kasih Lina, terima kasih semua, terima kasih Tuhan atas anugerah persahabatan...

Dari Abu Hamzah Anas bin Malik -pembantu Rasulullah saw- dari Nabi saw, beliau bersabda: ''tidak beriman salah seorang di antara kalian sehingga dia mencintai sesuatu bagi saudaranya sebagaimana dia mencintai sesuatu bagi dirinya sendiri.''
[diriwayatkan oleh al-Bukhari no
13 dan Muslim no 45]




kenangan main congkak dengan lina. teka siapa menang?

huhuhu~

16 sebok mengomen:

joegrimjow at: April 28, 2009 at 7:48 AM said...

waa
dapat award
huhuhu

congkak?
ku pernah main dlu

norlina mohd rasid at: April 28, 2009 at 9:56 AM said...

same2 syg~~

sheday at: April 28, 2009 at 10:17 AM said...

huwaaa!!!
nak award gak~~(sambil hentak2 kaki)

aya harith at: April 28, 2009 at 11:18 AM said...

congkak --> sejenin alat permainan tradisional. jgn x tahu, en joe =P

mekasih lina kerane same2 mu =)

cmne nak bg kat cik sheday ek? huhu~

cambesje at: April 28, 2009 at 12:42 PM said...
This comment has been removed by the author.
cambesje at: April 28, 2009 at 12:43 PM said...

tq aya~~
saya mau award btol2..

aya harith at: April 28, 2009 at 1:24 PM said...

da btol la ni, cik cambesje.

uhuhu~

farah najwa at: April 28, 2009 at 7:25 PM said...

time ksh byk!! terharu..kui3..

NuR at: April 28, 2009 at 7:33 PM said...

thanks for the awards..
seronok banget ni. nanti akak tampal kat blog yer..

aya harith at: April 28, 2009 at 10:45 PM said...

same2 najwa dan kak nur. hanya semata2 sayang pada kalian...

=)

fatin aimie at: May 1, 2009 at 12:45 AM said...

hehehe

time kasih aya

syg kamooo

=]

Dee at: May 1, 2009 at 9:03 PM said...

mcm da dpt jee award nie...
huhu, cambesje bagi..

aya harith at: May 2, 2009 at 2:49 AM said...

saudara dee

cambesje tu my cosmate

huhu

saudara dee bole amek gak

jgn malu2 ye..

=)

anis at: May 2, 2009 at 10:06 PM said...

slm~
time kaseh byk2 aya :)

aya harith at: May 3, 2009 at 2:37 PM said...

same2 kasih,anis

=)

cambesje at: May 4, 2009 at 2:58 AM said...

cambesje nk btol2..
leh pgg leh sentuh...


hihihi