''AkU InI InSaN LeMaH, kErApKaLi MeMbUtuHkAn kErEDhAaNMu, mAnA MuNgKiN uNtUk kU BeRDiRi di AtAs MukA bUmI Ini, mElAiNkAn deNGaN RaHmAn dAn RaHiM Mu'' ~@y@

sabarlah sayang~

Dalam tempoh hampir 14 jam tidak berada di bilik, akhirnya saya dapat belajar satu lagi perkataan yang terdapat dalam kamus dewan bahasa dan pustaka, iaitu



S.A.B.A.R





Saya belajar sabar bila

Terpaksa tahan mengantuk sepanjang 3 jam eksperimen
Semua eksperimen asyik tak menjadi
Tension sebab tak tahu jalan ke Dewan Gemilang
Cari booth yang susah nak jumpa
Ruang solat dan telekong yang terhad untuk solat Zohor
Tunggu selama 5 jam untuk duty jaga booth
Kaki melecet sebab pakai kasut sukan
Dah pukul 7 malam tapi bas tak ada nak balik kolej
Solat Maghrib Isyak di surau Kolej Rahim Kajai yang agak lain suraunya
Menaip entri dalam keadaan mengantuk

fuhhhh penat


Tapi saya yakin ada hikmah nya

Contohnya,

dapat solat Isyak berjemaah. Dah lama tak dapat berjemaah. Busy?? Ye lah tu...

Ada lagi, lab partner saya bermurah hati buatkan discussion untuk report eksperimen kali ini

hoye2!!


Booth Ku Sayang...


Agak berlainan dengan booth yang pernah saya kendalikan. Tapi, saya tak boleh nak bandingkan keduanya memandangkan ruang dan event adalah berbeza sangat3...


Demi menghabiskan masa selama 5 jam...

Sempat juga kami [Ayot, Shazot, dan Cik Izni] alter sikit2 ruang booth kami, supaya nampak ok.

Tampal-tampal apa yang perlu ditampal
Lukis-lukis, tulis-tulis
Angkat dan susun
Create semula 'crime scene'



Seterusnya... ...death cause a buzzzzzzzzzzz...


...tool kit: segalanya ada di sini...


...N senget...


...itu mangsa dera...



Itu saja, dah masa untuk rehat~


psst...
bawak la kain semayang walo ke mane saje kite pegi...

7 sebok mengomen:

Monkey D Luffy at: August 14, 2009 at 12:37 AM said...

kat mana booth ko ni? blh aku lawat?

cambesje at: August 14, 2009 at 12:37 AM said...

cian ko.. mcm mner leh sesat neh??
aisy~~

aya harith at: August 14, 2009 at 7:13 AM said...

monkey,
kat ukm. jempot2~

cmbsje,
x sesat, tp terkial2 x taw jln..mujur de pakcik yg memahami
uhuhu~

Bro_mie at: August 14, 2009 at 9:13 AM said...

wau CSI....best tu!

aya harith at: August 14, 2009 at 8:15 PM said...

uhuhu..
pe yg best, bro??

ehe~

nur.sa at: August 17, 2009 at 7:37 PM said...

keciknye mangsa deranya..

aya harith at: August 17, 2009 at 9:10 PM said...

tu la, ingta nk letk baby btol..hu3