''AkU InI InSaN LeMaH, kErApKaLi MeMbUtuHkAn kErEDhAaNMu, mAnA MuNgKiN uNtUk kU BeRDiRi di AtAs MukA bUmI Ini, mElAiNkAn deNGaN RaHmAn dAn RaHiM Mu'' ~@y@

m@s@ + al-w@qt

em...da sampai masa yang paling aku tak suke...time ni la perasaan dan tertekan, masa dah semakin suntuk, dan kekangan waktu dah membataskan aktiviti harian aku selama ni. tapi kadang-kadang best jugak, ada cabaran sikit hidup, huhu...

selalu sangat aku fikir, berbaloi ke apa yang aku buat kat dunia ni untuk masa depan dan , of course, akhirat yang kekal abadi? adakah aku terlalu mengejar dunia yang pastinya tak kekal, atau aku yang tak pernah pandai nak seimbangkan kedua-duanye? ke aku sendiri yang tak prihatin atas matlamat yang tak pernah aku tetapkan? em...macam-macam soalan yang sebenarnya aku sendiri boleh jawab...pen-off

1 sebok mengomen:

Anonymous at: November 1, 2008 at 12:07 PM said...

jadikan matlamat anda di dunia untuk mencapai matlamat di akhirat.. then InsyAllah uwill b fine