''AkU InI InSaN LeMaH, kErApKaLi MeMbUtuHkAn kErEDhAaNMu, mAnA MuNgKiN uNtUk kU BeRDiRi di AtAs MukA bUmI Ini, mElAiNkAn deNGaN RaHmAn dAn RaHiM Mu'' ~@y@

finally~

assalamualaikum kpd yg membaca...
Align Center
hurm...

da lama tak tulis, jadi agak susah nak mulakan.

saya anggap ini sbg final post, mungkin tak akn tulis ag pas ni.. reason? ntah la..

banyak sangat....

rasanya tak perlu nak mention.

sedih juga nk tinggal dunia blogging. kat sini dapat kwn, share feelings, dpt idea..macm2 la.. tapi, huhu...[speechless]

juz nak gtaw, segala tag yg saya janji nak buat tu, minta maaf.. nmpknye terpksa mungkir janji. maap banyak2 sangat taw...

dan pada yang saya penah tag, kalo x wat ag tu, tak yah wat pon tak pe.. kalo nk wat pon ley gak.. he3

errm..lagi..

pada kwn2 yang slalu support, mcm bro mie, kak nur, csi geng..
thnx byk2 coz sudi memeriahkan blog ni..

walopon tak sampai stahun [since 131008], tapi saya blaja mcm2..
dari x reti jadi reti

sampai sayang nak stop

tapi

drpd biar je cmni
better ends it..

hu3


ok la, da merapu sangat ni..

for da last time, sory byk2, thnx byk2..

adios..

salam~

3 sebok mengomen:

NuR at: September 27, 2009 at 10:07 PM said...

aya...
nape nak tinggalkan akak

hukhuk...
laa.. nanti terputus ukhuwah..
ada emel..facebook, frenster?
at least we can contact each other..

aya harith at: September 27, 2009 at 10:20 PM said...

urm..
kalo ym ngan frenster kat emel ni

my_mysticism2@yahoo.com

tu la, pk gak cmne x nk lost contct..
akk add taw..

hu3

wndu kat akk~~

Ro Zhaf Zeck at: October 1, 2009 at 2:17 AM said...

salam..
dunia bloggers kehilangan seorang lagi penulis berbakat.
nape ramai yg da stat tinggalkan dunia blog?
hmm boleh dibincgkan dlm entri baru ni.